tirsdag 30. juni 2009

Hjemme, borte, hjemme?

Vi har begynt å pakke, så vidt.
Masters of Procrastionation utsetter det som utsettes kan, men vi tok oss i nakken og fikk pakket de eskene vi hadde.
Dermed er pen-serviset i stuen pakket ned, det samme er alle koppene og mye av glassene på kjøkkenet. I tillegg har vi ørten pakker med bøker, pakket i esker jeg tok med fra jobb: Opersjonsforkler, sug og kateter. :D Det er ikke så store esker, og dermed ypperlig for bøker - vi kan fylle dem opp og de blir likevel ikke verre enn at vi klarer å håndtere dem.

Vi tar over huset mandag den 13.juli, det er det bare 12 dager til! I mellomtiden er vi i rotehølet av en leilighet, vi har helt gitt opp å rydde og vaske og alt det der. Det gjør det nok ikke enkelt å pakke, sånn etterhvert, men enn så lenge duger det fint.
Det flyter av klær og sommerting overalt - seilet til vindsurfebrettet til mannen, fiskestang og håv-en til poden, solkrem stablet her og der og ikke minst: Sand og småstein i gangen.
Intet er som sommerfølelsen man får av sand mellom tærne! *lol*

Jeg var innom Laksevåg senter i dag, ettersom det er sommersalg på Kid. Fant ikke noe artig der, men derimot hadde de mye lekkert på Home&Cottage - der som Interiørland var tidligere.
Mye fint og inspirerende, og ikke så avskrekkende priser i grunnen. Dog er det enda for tidlig å shoppe noe til huset, vi må nesten flytte inn først og se hvordan det blir med de møblene vi har fra før.
Jeg kribler litt etter gardinshopping, det er jo så gøy *gal*, men det må pent vente. Jeg har noen tanker dog, så vi får nett sjå!
Uansett blir det langt flere vinduer å bekle i det nye huset, så jeg skal nok få utløp for mine gardintanker og ideer! :D




Vi var forresten østpå i helgen, og tok turen innom Ikea. Det har vi jo ikke her i Bergen ... Joda. Men Åsane har ikke fullsortiment, så vi tenkte at når vi en gang var i nærheten så kunne vi dra innom Slependen og få stolene vi mangler til spisestuen. Det vil si: Ettersom spisestuen er så gammel, så har stolene begynt å gå i stykker, og vi supplerer med Henriksdal fra Ikea - m/hvit stamme. Og det har de ikke i Åsane. Og nei. Dette er jo Ikea, så det kan man heller ikke bestille. Gjøkhuer.


Det ble seks stoler, og det endte med at svigerfar som skulle innom hytten en tur, tok med seg alle stolene dit, og så er de i hvert fall kommet halvveis. Flatpakket er nemlig ikke alltid helt flatt ...



Fra Leiligheten

Fra Om alt og ingenting ...

Ingen kommentarer: