søndag 23. september 2007

Tanker på en søndag

I dag har det virkelig vært søndag; vi har sovet lenge, ikke vært litt ute av huset en gang, og generelt sett vært slappe og kjedelige. Det renger og blåser ute, og det er ikke tvil om at høsten har kommet.
I kveld tror jeg vi må se en god film, Oceans 13, for eksempel; jeg tror ikke min kjære går med på en maratonvisning av P&P (Pride & Prejudice for de uinnvidde) nå igjen - til tross for at han innrømmet at han faktisk ikke synes den var så verst ...
Poden har egentlig oppført seg ganske eksemplarisk i dag, om man ser bort fra det faktum at han tegnet i vår 2 mnd. gamle sofa ... Og at han hadde seg en sutrebyge uten sidestykke før middag ...

Det er i hvert fall veldig greit at det går an å stå opp, sette på en film til ham , og så legge seg igjen og la ham bli igjen i stuen på egenhånd. Ikke for det; han klarer nok fint å sette på en film alene, men samtlige filmer han tar i har en lei tendens til å bli en smule oppripet. Velvel; han lærer vel etterhvert?

Akkurat nå sitter han for øvrig på rommet sitt og tegner i ensom majestet. Jeg kan ikke annet enn å være veldig takknemlig og utrolig stolt av å ha en sønn som klarer å underholde seg selv!

God søndag! ;)

Ingen kommentarer: